Een dag vol workshops, speeddates, foodtrucks en meer!

Ben jij erbij? 27 september, Dennendal Den Dolder 11:00 - 15:30

Kom je ook?

Ontdek de betekenisvolle wereld van de gehandicaptenzorg op ons Banenfestival


Een bruisend festival vol activiteiten, muziek en heerlijk eten. Laat je inspireren tijdens workshops, struin langs de informatiemarkt en geniet van leuke activiteiten. Ontmoet de bewoners, ga op speeddates met recruiters en krijg zo een duidelijk beeld van het werken bij Reinaerde! 


📆 Woensdag 27 september (11:00 - 15:30)

📍 Dennendal, Den Dolder


Iedereen is welkom - of je nu al in de zorg werkt, een nieuwe uitdaging zoekt, wilt leren of vrijwilligerswerk overweegt.


Vul het formulier in om je in te schrijven voor het Banenfestival. Wil je één of meerdere workshops volgen? Schrijf je hier er dan ook voor in!

De workshops

Methodisch werken in de complexe zorg

Wat betekent het om er onvoorwaardelijk te zijn voor de ander? Hoe kun je iemand zo goed mogelijk laten mee doen en voorbij het zichtbare gedrag kijken en zien wat er onder schuilt? Doe mee en ontdek wat er onder de ijsberg zit!


Weerbaarheidstraining

Hoe ziet jouw persoonlijke ruimte eruit? Wat doet afstand en nabijheid met jou in het contact met een ander? En in het werk met de cliënt? Een praktische en speelse training.


Haka

Haka is een dansritueel, waarmee de Maori met bewegingen en gebaren de kracht van de goden naar beneden probeert te trekken. Deze workshop zit vol energie, verbinding en expressie en laat je je hele lichaam spreken.

Wil je deelnemen aan het Banenfestival? Meld je dan aan met de knop hieronder. Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp naar Sharon (werving- en selectie).

Reinaerde Dennendal

Het plein 4, Den dolder

Tel.: 030 22 99 922

E-mail: recruitment@reinaerde.nl

Copyright © 2023 All Rights Reserved.